Joska Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 čau, je bezpečné si teď aktualizovat na nový dash myslím 14719 teď mám ten předtím a v pohodě jenom nejdou XGD3 hry..teď mám LT+ 2.0 a dash 14699. Je bezpečné to aktualizovat aniž bych ztratil flash? Dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HonzaT Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 Já ho updatoval včera a na RGH vpohodě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gunzie Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 To by me taky zajimalo a zda starsi hry pojedou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Joska Odesláno Květen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Pls lock! Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Joska
čau,
je bezpečné si teď aktualizovat na nový dash myslím 14719 teď mám ten předtím a v pohodě jenom nejdou XGD3 hry..teď mám LT+ 2.0 a dash 14699. Je bezpečné to aktualizovat aniž bych ztratil flash?
Dík moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.