wariorpolni Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 zdravím , koupil jsem si BF 2 original , jenze v multiplayeru mam 3 servery a moznost vyhledavani "same mode only" ... kdyz to kliknu najde mi cca 1000serveru jenze se na ne nemuzu pripojit ... cim to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 co to píše hod sem screen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wariorpolni Odesláno Březen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 pise to you have an old version on this server ... ale mám originálku tak nechápu co to chce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 ztáhni si nejnovější patch ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 přesně jak napsal kdyr, v překladu vy máte starou verzy pro tento server Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wariorpolni
zdravím , koupil jsem si BF 2 original , jenze v multiplayeru mam 3 servery a moznost vyhledavani "same mode only" ... kdyz to kliknu najde mi cca 1000serveru jenze se na ne nemuzu pripojit ... cim to je ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.