Fliper Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Zdravím, mám PS3 CECHG 40GB samozřejmě nefunkční mechanika. Našel jsem si, že CECHG 40GB odpovídá mechanika 410ACA tak jsem si objednal ale po rozmontování PS jsem objevil mechaniku 400AAA. Takže se ptám jestli bude 410ACA kompatibilní? Děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiboia Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 Tento model se půlí sice s mechanikou 410ACA, ale ještě jsem nezažil, aby v cechg byl jinej laser než 400AAA. Pokud nebudeš mít laser 400AAA tak ti to fungovat nebude. Díle můsíš mít desku mechaniky která má stejné ID jako console. Znáš minulost ps3? Jestli ti to před tím jelo tak je to ok.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Novák Odesláno Duben 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2014 ahoj, můžeš mi poradit, mám CECHJ04 mechanika KEM 410 ACA laser KES 410A, s tím označením laseru si nejsem tak jistej ale podle ebaye myslím že by to mohlo být ono. Nejede tam motorek, prostě se netočí médium. Na Ebay sem si vybral že vyměním vnitřek http://www.ebay.com/itm/KES-410ACA-410A-KEM-410ACA-Laser-Lens-and-Deck-for-Sony-Playstation-3-PS3-F8s-/301013952145?pt=UK_VG_Replacement_Parts_Tools&hash=item4615d46691 a teď jsi mě znejistil, že díly mechaniky musí mít stejnou ID jako konzole. Ptám se proč? kde to zjistím? popř jak to změnit, když to nesedí? děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.