bobo Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 pokud jste si jeste nevsimli blikajici mechaniky vaseho wii , je vhodny cas otocit svuj zrak smerem k bile bednicce. Zdarma si muzete stahnout novy wii channel. Jedna se o jakysi prewiew ke hre metroid prime 3 : corruptions. Obsahuje nekolik videji a jednoduche odkryvaci puzzle. Mne osobne channel dost navnadil a pravdepodobne pristi hra kterou si porodim bude prave metroid. Stoji za shlednuti ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 dobrej tip.. oprasim Wiicko a zapnu ho :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 Ten jsem si stáhl hned jak mi přišla zpráva. Podle mě je Metroid 3 bomba už teď. Jinak bezva nápad celý channel věnovat hře. Doufám že to bude pravidlo pro nově vycházející. Třeba by mě zajímal o Pokémon Battle Revolution, nebo Sonic Riders: Zero Gravity. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Říjen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 presne ... sice ocenil bych vice ten slibovany movie channel ... ale i to se da ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bzuk Odesláno Říjen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 to budu muset zkusit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.