bobo Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2007 pokud jste si jeste nevsimli blikajici mechaniky vaseho wii , je vhodny cas otocit svuj zrak smerem k bile bednicce. Zdarma si muzete stahnout novy wii channel. Jedna se o jakysi prewiew ke hre metroid prime 3 : corruptions. Obsahuje nekolik videji a jednoduche odkryvaci puzzle. Mne osobne channel dost navnadil a pravdepodobne pristi hra kterou si porodim bude prave metroid. Stoji za shlednuti ... Citovat
muWme Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2007 dobrej tip.. oprasim Wiicko a zapnu ho :-) Citovat
Vortex Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 18, 2007 Ten jsem si stáhl hned jak mi přišla zpráva. Podle mě je Metroid 3 bomba už teď. Jinak bezva nápad celý channel věnovat hře. Doufám že to bude pravidlo pro nově vycházející. Třeba by mě zajímal o Pokémon Battle Revolution, nebo Sonic Riders: Zero Gravity. Citovat
bobo Odesláno Říjen 19, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 19, 2007 presne ... sice ocenil bych vice ten slibovany movie channel ... ale i to se da ... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.