Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 + tv + kino

pankrejro

Otázka

Zdravím. Řešil jsem teď nedávno v novém bytě veškerou elektroniku a zapojení (zásadní věc po přestěhování :D ). Propojil jsem si televizi s domácím kinem, musel jsem koupit cinchce s přepínačem, ale nakonec to je ok. Myslel jsem, že když to mám zapojené přes scart, tak to bude brát zvuk ze všeho, co se připojí do TV, ale PS3 je hluché, hraje jen z továrního repro, když ho aktivuju na tv a vypnu kino. Chci se zeptat, jestli to někdo neřešil a popř. jak se to dělá, chci mít samozřejmě kvalitní zvuk i při hraní, ne jen při filmech. Za rady děkuju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Přesně tak jak podotknul kolega :)

HDMI je nejlepší na vše, co můžu ještě poradit, tak když to budeš mít na hdmi, jednoduše vyveď zvuk i na AUX popřípadě optikalem s TV do kina !!! A pak v nastavení na TV dej vývod na Kino !! Aby ti zvuk jel na kině, pak to jednoduše můžeš přepínat :)

Odkaz ke komentáři

• 0
Přes HDMI mám PS3 do tv, z tv do kina je scart vyvedená do cinchů, jak to mám propjit HDMI, když kino mám na cinche?

Podobný problém jsem řešil u kamaráda, stejně tak jako na mé Samsung TV, nepřepíná zvuk z HDMI na scart, zapojili jsme do domácího kina cinche z multi AV výstupu PS3 a světe div se kupodivu zvuk není nic otřesného.

Odkaz ke komentáři

• 0

Takže když nechám kino zapojené přes scart a PS3 přes HDMI do TV, jako do teď tzn., zvuk při zapnuté televizi jde z kina, ale při PS3 nic. A k tomu mám vyvíst cinche z ps3 do AV výstupu? Jakou to má souvislost s kinem? Potřebuju aby zvuk z PS3 se přenášel do kina, tak jako teleevize, ale nepříjde mi, že by připojením avčka fungoval zvuk.

Odkaz ke komentáři

• 0

Jenže já mám cinche v kinu obsazený, takže jediný co jde, mít zvuk z televize v kinu a při ps3 zapínat reproduktor tv. Moje plazma má infinite surround, takže je to dobrej prostorovej zvuk, ale basy z kina jsou prostě pro mě lepší a chtěl jsem to mít v jednom a nechtěl jsem při přepínání vstupů na ps3 zapínat v nastavení ještě repro v tv.

Odkaz ke komentáři

• 0

Sice mam funkční 5.1 zvuk na domácím kině, ale pokud je doma samice je mi to k ničemu. Strašně nadává že se to nedá poslouchat a nemůže při tom spát. Vyřešila to investice do 7.1 sluchátek, jsem s nima spokojenej a doma je klid. Nevýhoda, pokud by jsi se chtěl dívat s přítelkou na film. Perlička na závěr, když si na TV pustím obraz a zvuk přes HDMI a zapojim si do ní scart s výstupem jede mi na AV výstupu zvuk z tuneru TV kanálu na který jsem se díval naposledy, tak se mi darilo filtrovat zvuky pri hrani BF zabalenej do 5.1 zvukového pláště pořadu v TV a z jejích repráků zvuk boje.

Odkaz ke komentáři

• 0

To je právě taky problém, mladá chodí brzo spát a já většinou hraju dlouho do noci, takže o sluchátkách jsem taky přemejšlel, ale přes den má ráda hlasitý poslech hudby nebo tv, ale je háklivá na přehnané basy, takže jsem investoval do kvalitního repra a basy mám na minimum :/ každopádně to asi vyřeším jako ty se sluchátkama. Díky za rady ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu