Frydeex Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Zdravím, chtěl bych si pořídit Xbox a kinektem, ale slyšel jsem, že když si koupím s malým hdd tak mi některý hry nepujdou... Co je na tom pravdy... ? prostě ve zkratce, já se orientuju spíš v ps, ale zachtelo se mi zkusit kinekt a v xboxech se nevyznám, takže osvětlení, jak se xboxy rozlišujou by mi dost bodlo... Jakej je nejlepší ke kinektu a na kterej mi povalej všecky kinektový hry... Dík za help :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry7 Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Ahoj mám také xbox 360 4gb pamět a rozjedu na něm každou kinect hru nemam stim problem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Ahoj.Já měl také pouze 4GB verzi, na aukru jsem poté koupil za 1300,- 500GB HDD a nikdy žádný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 s 4GB rozjedeš všechny hry, také většinu her které jsou na 2 DVD a nepotřebují instalaci na HDD (jediná hra co znam co potřebuje instalaci na HDD je Forza Motorsport 3) ...... ještě jsem neviděl kinectovou hru na 2 DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frydeex Odesláno Březen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 Dík moc za příspěvky :) Dost mi pomohly ;) Topic close... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.