Frydeex Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2012 Zdravím, chtěl bych si pořídit Xbox a kinektem, ale slyšel jsem, že když si koupím s malým hdd tak mi některý hry nepujdou... Co je na tom pravdy... ? prostě ve zkratce, já se orientuju spíš v ps, ale zachtelo se mi zkusit kinekt a v xboxech se nevyznám, takže osvětlení, jak se xboxy rozlišujou by mi dost bodlo... Jakej je nejlepší ke kinektu a na kterej mi povalej všecky kinektový hry... Dík za help :) Citovat
Berry7 Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2012 Ahoj mám také xbox 360 4gb pamět a rozjedu na něm každou kinect hru nemam stim problem :) Citovat
triss Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2012 Ahoj.Já měl také pouze 4GB verzi, na aukru jsem poté koupil za 1300,- 500GB HDD a nikdy žádný problém. Citovat
Jiří Pásek Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2012 s 4GB rozjedeš všechny hry, také většinu her které jsou na 2 DVD a nepotřebují instalaci na HDD (jediná hra co znam co potřebuje instalaci na HDD je Forza Motorsport 3) ...... ještě jsem neviděl kinectovou hru na 2 DVD Citovat
Frydeex Odesláno Březen 10, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Březen 10, 2012 Dík moc za příspěvky :) Dost mi pomohly ;) Topic close... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.