Semtam Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Zdarec ale všem, :) témat je tu spoustu, četl jsem je, ale jsem chlapec z vesnice, tak ani čtení mezi řádky mi nepomohlo. Proto bych chtěl někoho poprosit, jestli ať už v sekci "Návody na JTAG/RGH" nebo přímo tady, nesepsal návod pro ♥♥♥♥♥A, jak postupovat v případě, když si nějaký človíček pořídí RGH s dashem 13599/nebo tím nový hnusným METRO dashem a následně si koupí Kinect. - jak postupovat ke zdárnému zapojení ? - jak se vyhnout ztrátě RGH ? - nějaké tipy/triky (co já vím)..? Předem toleruji příspěvky typu: ♥♥♥♥♥e čti, už je to tu milionkrát a děkuji Všem, kteří mi kladně odpoví a pomohou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Jestli máš avatary , tak by jsi nemusel nic dělat a jen odsouhlasit aktualizaci KINECTU . Aby jsi nepřišel o RGH , tak je potřeba jen neaktualizovat DB vyšším než máš v konzoli . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.