Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Spatny Dump - Error..


Anonymous_

Otázka

Takze lidi, prave jsem se ujal udelat si vlastni dump.. mam 3.71 M33 -2 s kernelem 1.50 (uz si nevzpominam zda jsem instaloval V2 ke kernelu 1.50).. mam jeste serii, ktera nespada do kategorie TA 082.. ted jsem si tedy udelal dump a..

dumping...

bad block at page 8768 block 274

Done.

co s tou chybou.. kdyz jsem delal DG a dump, tak se ukazala i pri dumpu oficialniho FW.. vim, ze se dump ma delat hend na zacatku s ofikem FW, ale v te dobe jeste pandora nebyla a ja ihned z FW 2.00 sel na 3.40 OE-A, tudiz jsem moznost dumpu dostal az ted.. takez lepsi nez nic.. ale k veci, potrebuju vedet, jestli dump s touto chybou je pouzitelny - pri pripadnem bricku apod.. - anebo jestli je temer jiste ze bych s obnovou takoveho dumpu udelal full brick apod.. je pouzitelny?

Diky predem za odpovedi, predem diky za odpovedi od kgsws, mootoo apod.. (aneb ti, co se v tom opravdu orientuji)

Nyni jeste obnovuje pres keycleaner idstorage a mrknu na to, zda to pomuze..

EDIT: Tak po projeti keycleanerem, mi to reklo, ze vsechny klice jsou OK.. v tom pripade tu chybu nechapu, jak se bad blocku zbavit?

(Jestli je tohle tema zbytecne apod.. tak ho klidne smazte, ale nikde jsem zde nic o tom nenasel, takze fakt sorry..)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

no doufám že ti nebude vadit že ti odpovídám já...Tohle sem nedávno taky řešil a přišel sem na to, že bad blocků se nezbavíš, označuje si je tak deska aby poznala "chyby" v paměti a na ně dále nezapisovala a nepoškozovala si tak data.Takže ten dump by měl být OK, já těch chyb mám asi 5 a jde uplně v pohodě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

hh OK, takze to beru jako HW/fyzickou chybu, ktera je primo na cipu, od vyroby, kterou nevylecim.. Jen doufam ze to v budoucnu nebude vadit ;) - nedovedu si predstavit, co kdybych tam hazel tedy jiny dump a zrovna neco dulezitejsiho by padlo do vadneho bloku a byl by z toho vadny bit.. ktery muze zpusobit ledacos :D

presne jak rika mootoo.. radeji DP na displeji, nezli v NANDu :D (hh a pruser ze ja mam asi 7 stuck pixelu + 1 vadnej block :D celkem slusny skore..)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu