jamail Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Zdravím , mám problém s minimalizováním.. když jsem na PC tak asi každé 2 hodiny mi zmizí lišta a minimalizují se hry.. sice se to hned dá do pořádku ale hra se zase nemaximalizuje takže mi to celkem dost vadí .. nevíte čím to může být ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Jak zmizí? Nějak upřesnit? Nechápu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 Neběží ti nějakej ati-vir nebo nějakej jinej program který ti to minimalizuje v dolní liště? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jamail
Zdravím , mám problém s minimalizováním.. když jsem na PC tak asi každé 2 hodiny mi zmizí lišta a minimalizují se hry.. sice se to hned dá do pořádku ale hra se zase nemaximalizuje takže mi to celkem dost vadí .. nevíte čím to může být ? díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.