chipomil Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 zrovna tenhle kousek stahuju a jsem hrozne zvedavej piste dojmy jak se vam to libi:party: edit: tak odzkouseny 3 jamky celkem fajn zamerovani odpalu trosku pochytat jinak to vypada moc hezky uvidime jak plna verze hrano na kinectu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 Jak se člověk trošku naučí ovládání, tak paráda.Hlavně v menu nastavit pravák či levák, protože se mi stalo, že i když postavička stála jako pravák odpaloval jsem jako levák a potom nešel dobře odpal.Chce to jenom nastavit nic víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Letošní TW PGA se docela povedl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Březen 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 a mame tu plnou uz se strasne tesim za hodku jdu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Tak jak jsem předpokládal celá hra je super s ovládáním Kinectem, má úplně jiný nádech. Jen škoda, že GAMEFACE neudělali už přes Kinect, ale pořád přes net nebo xbox vision. Už se těším až budu postupovat až do PGA Tour. Kdo má rád golf, tak doporučuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 vážně je to tak dobrý přes kinect? TW miluju a tohle stojí za uvažování o kinectu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Březen 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 urcite pro me prvni fakt poradna na kinect a dnes teda vysly kinect star wars to bude taky super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.