Bory Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Zdravím, prosim o radu uz si nevim rady ..... xbox mi normalne sel na TV pres hdmi pak jsem ho zapojil do jine TV pres HDMI a nic od te doby my to nejde uz ani doma..tak jsem si myslel ze jsem odpalil HDMI ale to se nepotvrdilo protoze na monitoru my to pres HDMI jde ...uz fakt nevim jak to rozhybat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Udělej reset nastavení zobrazení. http://ambassadors.xbox.com/cs-cz/Pages/xbox-360/troubleshoot/xbox-360-top-issues/tv-or-monitor-screen-is-blank-while-connected.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Bory
Zdravím,
prosim o radu uz si nevim rady ..... xbox mi normalne sel na TV pres hdmi pak jsem ho zapojil do jine TV pres HDMI a nic
od te doby my to nejde uz ani doma..tak jsem si myslel ze jsem odpalil HDMI ale to se nepotvrdilo protoze na monitoru
my to pres HDMI jde ...uz fakt nevim jak to rozhybat :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.