mmm273 Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Neviem ci som to dal do dobrej sekcie (RGH alebo HRY ? ) ale ked tak prosim moderatora o presunutie... Takze, pokial mate zaujem o cestinu do ACR ( ale preklada len titulky, menu atd nie... - mne osobne to takto vyhovuje, ppribeh scela pochopim a mam radsej andglicke nazvy poloziek v menu hry ... ) Takze co potrebujeme : RGH/JTAG ACR ale rozbaleny cez Xbox Image Browser, NIE GOD Postup: 1. Stiahneme tento subor 2. Rozbalime a nakopirujeme do zlozky s ACR a prepiseme povodny subor (ten doporucujjem zalohovat) 3. nakopirujeme do xboxu 4. pojdeme do options a pri Subtitles by malo byt CZECH, tak nato klikneme a POTVRDIME, potom si zapneme samotne titullky na ON... 5. Hrame... Neni to este celkom odskusane, skusil som len zaciatok a islo to, takze ak by sa v buducnu vyskytli problemy, VSETKO ROBITE NA VLASTNU ZODPOVEDNOST... Jedna sa o moj navod, takze mozte volne sirit, ale uvedte aj autora navodu (mna)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 a preklad delal kdo? jen tak ze zvedavosti... kazdopadne + Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Březen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 preklad robil asi samotny ubisoft,, kedze subory s textami su priamo v hre ... nahradzuje sa len subor ktory ich "unlockne" resp. presmeruje hru nanich ... a ten subor je vytiahnuty z PC verzie, konkretne z rls od Skidrow... Dokazuje to skutocnost ze hra v zaklade obsahovala aj CZ titulky, ale vyrobca ich neaktivoval... Malo by to fungovat aj na AC2 + AC Brotherhood... + este sa chystam skusit hodit CZ dabing do AC1... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruncher Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 Udělal by jsi to prosimtě i na Brotherhood ? :) Jinak velká pochvala za CZ do Revelations :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Březen 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 ja som ju nerobil, podakuj sa ubisoftu, ta cestina tam bola uz od zakladov len nebola odomknuta... a do BH - staci ked ten samotny subor nahradis v Brotherhoode a malo by to fungovat... nemam BH tak nemozesm skusit ale podla informacii co mam to fungovat bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruncher Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 A hodil by jsi sem ten soubor kterým to nahradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Březen 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 Ved je v prvom poste ... je to ten isty co je pri revelation, proste UPLNE TEN ISTY SUBOR.. takze ten ktorym ide revelation, tym ide aj bH... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruncher Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 Okey dík.. To sem nevěděl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toshiba25 Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 Ještě mass effect 2 a jsem spokojen :-))) jinak moc děkuju , že si se snámi o to podělil , fakt díky :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Březen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 ME by som chcel aj ja, ale to asi nejde tak lahko... ked bude cas tak nieco skusim, ale moc nadeji tomu nedavam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mit Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 AC1 a AC2 nemá soubor localization.lang(aspon jsem to nenašel) AC Brotherhood ho má ten chodí cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Březen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 ok, tak aspon vieme nacom sme :D ac 1 riesim , skusim skopirovat ten dabing... len mam pomaly net a stahovat to bude este dlho... ale snad to pojde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Březen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 ono michalss dik, za info, ale poprve- to ze to vies roky a nikomu to nepovies mi pride , hmm sobecke ? ide o to ze aj ked ntymto sposobom niesu prelozene menu atd, tak si myslim ze dost vel ludom (vratane mna) staci tak ako to je, na pochopenie pribehu idealne... kazdopadne dik, aspon vieme ze to ide aj ako napalene tj nie len pre RGH/Jtag... PS: viem ze do toho vidis, vies mi povedat ci nejako takto nejde aj ME1/2/3 ? proste ciastocne na dialogy ? skopiroanim niecoho z PC ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toshiba25 Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 ono michalss dik, za info, ale poprve- to ze to vies roky a nikomu to nepovies mi pride , hmm sobecke ? ide o to ze aj ked ntymto sposobom niesu prelozene menu atd, tak si myslim ze dost vel ludom (vratane mna) staci tak ako to je, na pochopenie pribehu idealne... kazdopadne dik, aspon vieme ze to ide aj ako napalene tj nie len pre RGH/Jtag... PS: viem ze do toho vidis, vies mi povedat ci nejako takto nejde aj ME1/2/3 ? proste ciastocne na dialogy ? skopiroanim niecoho z PC ? michalss ti nic neřekne. To by pak přišel o money . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Březen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 juj skoda ... a myslis ze do AC11 by siel hodit dabing z PCcka ? resp. vies o nejakych inych CZ ktore su zalozene len na skopirovani a upraveni nejakych suborov ? ( ked tak cez SZ, predsalen pomozes par ludom) ja som skusal teraz bulletstorm, no neuspesne, aj som zmenil md5 v jednom subore a aj tak to zakazdym skoncilo s fatal error a reset konzoli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Březen 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 ej, dnes vysiel neofiko preklad pre ME3 PC ... michalss - myslis ze by to slo nejako hodit, ci to ma ochranu ako ME1/2 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Březen 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 resp. kto ma v PC image ME3, mohol by mi hodit screeny obsahu suboru ? otvorit cez Xbox Image Browser a pofotit jednotlive zlozky vnutry...(viem ze mimo temy, ale mozme aj SZ, pripadne skype - kllr007 - vdaka) ospravedlnujem sa za Doubleposty, ale z nejakych pricin mi nejde editnut prispevok ( po upraveni klikam na ulozit a nic...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 Jak to vypadá s češtinou na AC 1, titulky ve hře bohatě stačí. Dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Březen 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 no ac1 sa mi zatial nepodarilo ... titulky nema ani ceska pC verzia ma len cisto dabing.. a ten mi do xkovej verzie hodit nejde.. takze asi smola.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 a co teda jde? brotherhood, revelations? a dvojka jde nebo nejde? myslim titulky pribehu a ukolu nebo jak to je.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Duben 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 ide revelationas + brotherhood ... aj to len titulky co su dialogy.. ulohy a menu nie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 tak brotherhood mi nejde.. ten soubor jsem stáhl, nahradil ho, v menu mám položku cz titulky a zapnuto ale ve hře v dialogách to je pořád anglicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Duben 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 sis ist do settings, najst czech, kliknut nato a znova potrdit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Tak nakonec to funguje. Vypl a zapl konzoli a jde to. Díky Odesláno z mého SK17i pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slechta10 Odesláno Červen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 hele nemohl by mě sem někdo hodit ten soubor pls ? :) v tom prvni postu ho nemůžu najít. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.