spag1 Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Zdravím...PSP jsem si flasnul FW 6.20 pro-b10 ale, když chci rozjet nějakou hru pokaždé mě zamrzne při načítání...prosím o pomoc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spag1 Odesláno Březen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 nastavení PSP do defeault nepomohlo prosím o radu... PSP zamrzne při načítání hry... nevím co s tím :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Twinky1605 Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 skus jit do recovery menu pak advanced a pak bys tam mel mit memory stick speedup tak to dej na Always Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
spag1
Zdravím...PSP jsem si flasnul FW 6.20 pro-b10 ale, když chci rozjet nějakou hru pokaždé mě zamrzne při načítání...prosím o pomoc děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.