Meci4 Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Zdravím, někdy mi při ovládání na základním menu (poměrně často) přeskakuje na obrazovce "ruka" když to ovládám kinectem, je to normální nebo to mám jít reklamovat ? tak divně se to seká, nevíte čím to může být ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maserkovi Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 Zdar,mně se neseká vůbec a vše jde krásně plynule. Špatně to chodí akorát když přimo na Kinect svítí sluníčko. Asi bych ho zkusil znova nakalibrovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 asner Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 Máš dostatečnou vzdálenost od senzoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 Dneska sem to zažil v OK prodejně, mě se ruka sekala a přeskakovala, skoro vůbec sem to nemohl ovládat a kamarád co byl semnou s tím neměl nejmenší problém a všechno mu šlo. Nechápu čím to je, ale přisuzuji to mým ledovým rukám, kinect asi nepoznal, že se jedná o člověka :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Meci4
Zdravím, někdy mi při ovládání na základním menu (poměrně často) přeskakuje na obrazovce "ruka" když to ovládám kinectem, je to normální nebo to mám jít reklamovat ? tak divně se to seká, nevíte čím to může být ??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.