cicko8 Odesláno Srpen 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2006 poradte vsetko som si nastavil a ked ho chcem spustit tak mi vypise connection error has occurred.The attempt to obtain the IP address timed out co s tim poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Srpen 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2006 mel sem stejej problem a kdyz sem to rek tatovi tak mi rek ze ma uzavrenou sit jenom na 3 pocitace ze by mi to musel nastavit a uz to de normalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaaapo Odesláno Září 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2006 zadal si dobry wep key? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Zbyko Odesláno Září 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2006 Ja mam taky problem. Nemuzu se pripojit na koleji pres wifi u notase n a psp ale ve skole mi to jde.... porad to pise ze to nemuze nejit nejakybod, nevite co s tim?? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Září 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2006 musis si zadat kod psp do programu kterym se pripojujes na wifi pak to de aspon me jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 Mam problem...nevim kde sehnat DNS ty čísla... normalne se k ty siti pripojim dá mi to ajpinu a v Internet Browseru se mi ukaze něco o DNS a něaka chyba kvůly dns že nemam nastavený, nevíte jak ho zjistit??? IP 192.168.100.1 mi to přiřadí ip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.