kendykejnova Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 muyu pouzivat psn ucet co mam na ps3 zaroven na psvita??dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 Ano, každá konzole používá jiný přístupový server. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 Ano, každá konzole používá jiný přístupový server. a dá se hrát teoreticky sám proti sobě?? Jako když mám hru zakoupenou na účtě s nímž hraju na psp a ten samý mám na vitě, můžu hrát mulťák sám proti sobě?? psp hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kendykejnova Odesláno Březen 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 jo tak us mi to funguje.ja se tam nejdriv pripojil na new ucet pak sem chtel ted ten svuj co mam na ps3 a ono to neco psalo anglicky.ja to preskocil a pak jsem to precet a tam psali ze musim zrusit stary ucet a pak novy.tak us to jde:))psvita je booomba konzola.dneska cerstve koupena + 16 gb karta.juj jak jsem happy:))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kendykejnova
muyu pouzivat psn ucet co mam na ps3 zaroven na psvita??dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.