Denny1106 Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 Ahoj, přemýšlím o koupi Battlefield 3.Hlavně jsem slyšel, že je tam dobrej multiplayer. Slyšel jsem že na on-line hraní je potřeba KEY!Přemýšlím o koupi zachovalé hry z Aukra, ale pokud už ten key nebude funkční a nebudu moct hrát on-line, tak to pro mě nemá smysl.Jak to tedy je?? + můžete mi napsat jak se vám hra líbí atd. :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 Ano jakmile je online pass (tedy ten tvůj key) použit online věci jsou vypnuté. Na PSN ho koupíš myslím za 300,-. Ale nevyplatí se to bych řekl. Radši kup novou hru, je skvělá a podle mě jsem dobře investoval :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 jestli můžu zasáhnout.. :D volil bych raději "konzolovější" a znatelně levnější BF:Bad Company 2... BF3 patří na PC, na konzoli je to šit... :) koukni na gameplaye z obou her a uvidíš.. BF3 má sice plno skvělých efektů, ale nulový antialiasing a nemá v sobě toho pravého ducha battlefielda :( třeba automatické opravování tanků.. WTF ?? to rovnou mohli odstranit engineera a bylo by z toho COD.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.