Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

XBOX 360 a Windows media player

asner

Otázka

Zdravím,

potřebuji poradit. Nejde se mi pripojit na Windows media center (wmc). Normálně dám vyhledat extender, začne se to párovat a při posledník kroku se to zastaví a na Xku to napíše:

"The xbox could not connet to the wmc PC. Make sure that the PC is turned on and connected to the network, and then try reconnect.

Dám reconnect a napíše to znova. Po nějaké době se to na PC jakoby spáruje. Extender se tam zobrazí v seznamu a když se zkusím přez Xko připojit na wmc, tak se v PC napíše připojeno, ale na Xku po "contacting wmc" opět stejná věta, zda je PC zaplé.

Zkoušel sjem to s vyplým firewallem, zkoušel jsem postupovat podle xbox.cz i microsoft.com a nic.

Win 7. PC a Xko připojené přes kabel.

Pokud někoho něco napadá, tak my na Vás pošlete klidně ICQ nebo skype. Díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
stahni si zune a spoj to pres nej a mas pokoj

Zune funguje stejně jako WMC?

Máš to propojené kříženým kabelem?

Noťas je křížovým. Xko nevím. Je připojený síťovým kabelem co dávají k modemům. (net jede bez problému)

EDIT:

Tak zune funguje a splňuje funkci kterou sjem chtěl. ALe i přesto pokud někdo řešil stejnej problém a podařilo se mu, dejte mi vědět.

Jedna otázka:

Xko nepřehrává externí titulky (soft sub), že? Nějaká možnost ho to naučit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu