hanshop Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 cau vsihni chci se zeptat mam ps vitu a nemam pametovou kartu da se stahnout demo hra z ps store primo do ps vity aniz bych musel pouzit pametovku?u foceni mi to pise nedostatek pameti diky vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lacodekany Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 Ne nedá. Dema mají stovky megabytů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hanshop Odesláno Březen 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 dik moc za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lacodekany Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 Kdyžtak pro příště je tu tlačítko "thanks". Jinak není zač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 cau vsihni chci se zeptat mam ps vitu a nemam pametovou kartu da se stahnout demo hra z ps store primo do ps vity aniz bych musel pouzit pametovku?u foceni mi to pise nedostatek pameti diky vsem Na paměťovou kartu u většiny her ukládáš i Savy, takže PSV + hra na kartě a stejně si nezahraješ bez paměťovky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hanshop
cau vsihni chci se zeptat mam ps vitu a nemam pametovou kartu da se stahnout demo hra z ps store primo do ps vity aniz bych musel pouzit pametovku?u foceni mi to pise nedostatek pameti diky vsem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.