iwan47 Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 Zdravím! V rámci předmětu marketing děláme ve škole semestrální práci a já jsem vybral jako hlavní téma hráče xboxu. Prosím vás o vyplnění tohoto krátkého dotazníku, zabere to max 2 minuty. Díky moc !! http://www.anasurvey.com/survey/d/M0A9C8G7A4Z4O8K6W Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARKSiDEPENGUIN Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 zase vyplněno ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 Taky vyplněno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 Vyplněno :coolp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 Hotovson.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 Vyplnil sem to ale zaráží mě, kolik lidí tu mělo už podobných dotazníků :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 Spíš než pro školní účely mi to připadá jako průzkum toho co by se mohlo dobře prodávat a jestli to má smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.