wariorpolni Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 zdravím , stahoval jsem pres piratebay.org , ale ted to zrusili.... neznate nejakou jinou stranku s torrentama na hry ? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Doporučuji ti hledat :) Odkazy na warez jsou tu zakázané ... // PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AAntraXX Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 nevím jak tobě, ale mě thepiratebay jede :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Kde jsi jako prisel na to, ze ho zrusili? :lol: To ma byt nejake hoax ci co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 thepiratebay se jen prestehovalo na novou adresu .se kvuli ochrane pred americkymi urady..A piratebay naposledy nesel asi pred 3 lety kvuli pretizeni ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wariorpolni
zdravím , stahoval jsem pres piratebay.org , ale ted to zrusili.... neznate nejakou jinou stranku s torrentama na hry ? dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.