esmajlik Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Wii nebo XBOX360 Kinect ? Vaše pro a proti :-) Mám Wii, zaujala mě cena, hratelnost a jednoduchost. Máte někdo zkušenosti s kinectem? Je přesný? Díky. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Take mam Wii a zkusim objektivne vyhody: 1) Vice her na Wii celkove, nez hry na Xko, ktere vyuzivaji Kinect (&hry na Wii jsou vetsinou lepsi a promakanejsi - po strance hratelnosti) 2) Ruzne nastavce na ovladac, takze treba zavodni hry na Wii jsou mnohem lepsi, nez na Kinectu, to same plati i o strileckach atd. 3) Online multiplayer je zdarma 4) "flash" si na Wii kazdy muze udelat sam 5) cena (vyjde levneji, nez Xko s Kinectem) 6) nejsou u nej problemy s chlazenim (u novych Xek take ne), je male a skladne a zere minimum energie (souvisi s tim, ze neni zdaleka tak vykone, jako Xko) --- Nevyhody Wii: 1) grafika (a s tim souvisejici absence HDMI) 2) absence prostoroveho zvuku (& digitalniho vystupu) 3) Spatne delany multiplayer (obecne... treba Mario Kart - zadne lobby, nemoznost psat vlastni text nebo absence voice chatu atd.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmajlik Odesláno Březen 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Diky za postreh. Ma doma Wii asi 3 dny a je pravda, ze jsem se od TV skoro nehnul. Clovek se upoti a uzije si legraci. Grafiku neresim. Je spise kreslena a to mi vyhovuje. Vyrustal jsem na automatovkach a mam je radeji, jak slozite narocne hry. PC mam dobre, ale hodne dlouho jsem nehral zadnou hru. Prisla navsteva a hral se na Wii golf. V pohode a rychle se vysvetlilo co a jak. Zabava na jednicku. Nevidel jsem v akci XBOX, ale Wii je super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmajlik Odesláno Březen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 Tak jsem dnes mel moznost zkusit tenis na XBOXU, ale popravde receno moc me nenadchnul. Ma pocit, ze tam byl velka prodleva mezi uderem. Nevim. Graficky je XBOX asi lepsi, ale nedovedu si predstavit, jak na nem lajk spousti hru. Kupodivu i ovladac Wii prijde lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funtomas Odesláno Březen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2012 Vyrustal jsem na automatovkach a mam je radeji ak si vyrastal na automatovkach tak si nainstaluj NEO GEO emulator, tu mas link nan + kopu hier https://thepiratebay.se/torrent/6982293/Wii_-_GxGeo_USB_%28NeoGeo_Emultaor_with_roms_%29 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmajlik Odesláno Březen 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2012 diky moc :-) uz to sosam. pak napisu ohlasy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.