packing Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Zdravím, mám flashnutý XBOX asi něco kolem 1.0 nebo tak nějak. V pohodě rozjedu např. AC:brotherhood, buletstorm, Battlefield BC, dead rising 2 a dalších asi 15 her, ale nevím proč nerozjedu COD Black OPS, COD MW2 Poraťte prosím čím by to mohlo být děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lee77 Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Bud flashni konzoli na novejsi verzi flashe nebo zkus pouzit Active ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 packing Odesláno Březen 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Díky za odpověď, ale ty COD BO by měl mít WAve 6-7 tak proč mi nejde ostatní mají větši a jdou mi a co je to ten active iso dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lee77 Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Active ISO jesm pouzival kdyz jsem mel flash 1,5 a potreboval jsem rozjet hry ktery sli az pod LT 1,6 - je to vypaleny asi 1Gb soubor na dvouvrstvym dvd, ktery vlozis do mechaniky nechas nacist vydelas a das tam pak hru kterou chces hrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 packing Odesláno Březen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 ok tak díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
packing
Zdravím, mám flashnutý XBOX asi něco kolem 1.0 nebo tak nějak. V pohodě rozjedu např. AC:brotherhood, buletstorm, Battlefield BC, dead rising 2 a dalších asi 15 her, ale nevím proč nerozjedu COD Black OPS, COD MW2
Poraťte prosím čím by to mohlo být děkuji.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.