packing Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2012 Zdravím, mám flashnutý XBOX asi něco kolem 1.0 nebo tak nějak. V pohodě rozjedu např. AC:brotherhood, buletstorm, Battlefield BC, dead rising 2 a dalších asi 15 her, ale nevím proč nerozjedu COD Black OPS, COD MW2 Poraťte prosím čím by to mohlo být děkuji. Citovat
0 Lee77 Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2012 Bud flashni konzoli na novejsi verzi flashe nebo zkus pouzit Active ISO Citovat
0 packing Odesláno Březen 11, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Březen 11, 2012 Díky za odpověď, ale ty COD BO by měl mít WAve 6-7 tak proč mi nejde ostatní mají větši a jdou mi a co je to ten active iso dik. Citovat
0 Lee77 Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2012 Active ISO jesm pouzival kdyz jsem mel flash 1,5 a potreboval jsem rozjet hry ktery sli az pod LT 1,6 - je to vypaleny asi 1Gb soubor na dvouvrstvym dvd, ktery vlozis do mechaniky nechas nacist vydelas a das tam pak hru kterou chces hrat. Citovat
Otázka
packing
Zdravím, mám flashnutý XBOX asi něco kolem 1.0 nebo tak nějak. V pohodě rozjedu např. AC:brotherhood, buletstorm, Battlefield BC, dead rising 2 a dalších asi 15 her, ale nevím proč nerozjedu COD Black OPS, COD MW2
Poraťte prosím čím by to mohlo být děkuji.
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.