zeger Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Hledám servis nebo opravaře, který mi opraví PS3, nefunguje HDMI ... Ostravsko !!! Děkuji moc ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 http://hrejte.cz/ zkus se poptat tam, jsou v mariánských horách jen pár desítek metrů od alfacompu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Hledám servis nebo opravaře, který mi opraví PS3, nefunguje HDMI ...Ostravsko !!! Děkuji moc ... :) zkoušels resetovat video nastaveni? možná oprava nebude ani potřeba :) jinak pokud ji nemas v zaruce oprava se ti nevyplati bude draha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zeger Odesláno Březen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 No ja už zkoušel snad všechno,ale díky za tipy... Přes original kabel PS3 mi to v pohodě jede,ale jak to zapnu pres HDMI obraz nenajede. Bez HD to hrat nebudu !!! :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JasonHC Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 Zdarec, chtěl bych se zeptat, jak poznám, že mám v čudu JOYSTICKA ( dualshock ) ??? Když ho zapnu, blikají mi rychle všechny 4 kolonky a když k němu připojím kabel, začnou blikat pomaleji, ale stejně se nerozjede. Je na vyhození nebo se to dá nějak opravit. Díkec :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 resetuj ds3 a zkus ho znovu s parovat s PS3, pripojis ds3 pres usb k vyple ps3 a zmacknes na DS3 to tlacitko PS jestli ti to bude furt blikat mas to asi pokazeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JasonHC Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 Sethe díky moc, reset mě nanapadl a DS3 funguje...fakt moc dík :) už sem to chtěl vyhodit z okna !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 nemaš zač :) hlavně že funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zeger Odesláno Březen 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 zkoušels resetovat video nastaveni? možná oprava nebude ani potřeba :) jinak pokud ji nemas v zaruce oprava se ti nevyplati bude draha Prosím tě nenapadá tě ještě něco, protože jsem bezradný ... Format,reset video nastavení nic nepomaha... Hilfe !!! Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zeger
Hledám servis nebo opravaře, který mi opraví PS3, nefunguje HDMI ...
Ostravsko !!!
Děkuji moc ... :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.