Geoffrey Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 pročetl jsem vše možné, nastavil jsem jak USB klíč v ZDWlan i na PSP jsem nastavil IP, masku DNS a stejně nejde - hází to chybu "Communication with the server failed. A DNS error has occurred (80410402) . Co s tím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sAintRK Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 ako nastavis v PSP ip adresu DNS veci a toto pls, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Geoffrey Odesláno Říjen 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 Settings - Network settings - Infrastructure - Scan- vybereš síť - odklikáš vlevo a až se dostaneš na Adress settings dáč Custom a pak Manual a seš tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mazik Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 pročetl jsem vše možné, nastavil jsem jak USB klíč v ZDWlan i na PSP jsem nastavil IP, masku DNS a stejně nejde - hází to chybu "Communication with the server failed. A DNS error has occurred (80410402) . Co s tím? co mas za fw ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Geoffrey Odesláno Říjen 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 3.52 M33, už jsem to rozjel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mata Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 frimwarem to nebude mi presne tohle delalo kdyz sem nasel jednu sit v hospode a nakonec oni tam neli nejakou ochranu, ale ukazovalo to NONE takove zajimave skusenejsi ti poradi urcite lepe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sAintRK Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 ako si to rozbehal ?? pise mi presne to iste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sudzi Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 sory ze obnovuju toto stare tema ale jak se ta chyba nakonec vyresila me to pise toto kdyz nacitam www.seznam.cz : Communication with the server failed. A DNS error has occurred. (8041040F) a ty veci mam nastavene takto: IP-192.168.2.150 , default router a DNS-192.168.2.1 a pripojuju se na nahodne najite wifi ne na router nebo wifi klic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 metrix.m Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 čau chctěl jsem se zeptat jestli si to nějak rozchodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sudzi Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 ne oni na to nereagovali (na ten prispevek :cry:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Geoffrey
pročetl jsem vše možné, nastavil jsem jak USB klíč v ZDWlan i na PSP jsem nastavil IP, masku DNS a stejně nejde - hází to chybu "Communication with the server failed. A DNS error has occurred (80410402) . Co s tím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts