Roberto6789 Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Takze myslim si ze niesom jediny ktory ma fifu na vitu :D takze keby ste chceli dat zapas volam sa na PSN Roberto678998 alebo sa tu potom mozme dohadovat aj o vytvoreni turnaja , ligy a podobnych veciach, davat sem nicky a mozme davat zapasy ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 cau koupil jsem si vitu a mam taky fifu muzem nekdy zahrat ne? nick posilovna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gastonnn Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 mám ji taky, nick Mekous3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 Neplatné..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 cus ja si vas pak pridam a pak se domluvime na zapase jinak jak se to tam dela head to head nebo jak dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roberto6789 Odesláno Březen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 zajtra si vas popridavam a mozme zahrat :) popripade mozme vytvorit ligu co vy na to ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 cau liga by byla dobra klidne vytvor a pak tu napis nazev heslo at to tam najdu jo? jinak minule to vubec nechtelo jiz ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roberto6789 Odesláno Březen 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 v najblizsom case si skusim najst nato cas a popozyvam vas tam ano nechcelo mi to ist potom som to skusal este s jednym chalanom a tiez nam to neislo neviem preco :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 Nick dreamcou... jsem pro ligu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roberto6789 Odesláno Březen 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 takze zalozil som ligu vola sa consoleforum league a heslo je consoleforum popridavajte sa tam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 Přidám se... :) Doufám že nás bude dost tak se přidávejte co máte fifu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 cau jak je to s tou ligou kdo zahraje teda ja tam jsem porad a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.