Jiboia Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Přišel mi E3 flasher, ale nemám domeček Esata externí HDD. Pujde mi to i bez toho na downgrade CFW 3.55 z OFW 4.11 anož bych měl ten domeček na HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 no při downgradu je potřeba dostat se do servisního menu PS3, tam by ti to mohlo říct ať připojíš HDD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiboia Odesláno Duben 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 to už jsem vyřešil pomocí redukce esata->sata a exteního adapteru 5v. Akorát nemám e3 card reader. Takže se nedostanu do servisního menu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 můžeš použít i plno jiných donglu. zeptej se jstli někdo v tvým okolí nemá třeba Teensy desku z dob prvního jailbreaku ta bude stačit, když ji budeš mít tak ti kdyžtak dam hex na dg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiboia Odesláno Duben 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 jsem se zkoušel ptat, ale nikdo není ochoten mi ji půjčit:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jiboia
Přišel mi E3 flasher, ale nemám domeček Esata externí HDD. Pujde mi to i bez toho na downgrade CFW 3.55 z OFW 4.11 anož bych měl ten domeček na HDD?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.