losmann Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Dobrý den prosím vás potřeboval bych poradit mám nově xbox 360 c jtagem a nemohu přijít nato kam přesunout dlc aby se oběvily ve hře zatím nemám hdd tak používám flashku ale když si stáhnu dlc teďka jsem si stáhl do final fantasy 13-2 a když je přesunu na paměťovku kam se dávaj savy tak nic se nestane a když to dám na flashku kde mám staženou hru tak taky nic už si nevím rady prosím o pomoc nikde nemohu najít žádnej návod předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xGrany Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Zkus si nejdřív pročíst forum...zas tak moc tady toho o jtagu není...už se to tady řešilo několikrát a jsou tady na to už vytvořené témata...A jak bylo napsáno několikrát,tak aby ti fungovaly DLC musíš mít Original xbox HDD...třeba se něco změnilo...zkus kouknout na ty starší temata... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 musis nakopirovat do slozky content , tam najit slozku 000000000000 a tam najit cislo slozky , ktere je identicke se stazenym dlc. tam nakopirujes obsah. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
losmann Odesláno Březen 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2012 jj děkují už se my to povedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.