snoopy101 Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Zdravím, mám ps3 nahozenej FW 4.11 od jailbreak. A ejhle zrada nejsou na to balíky.Co se s tím dá dělat?Moc díky za odpověd a podané info. Spozdravem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snoopy101 Odesláno Březen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 Tak to asi vypadá bledě :D,nevíte aspon jestli jsou CFF kneafs a multiman na FW 4.11 jailbreak. Jestli ano,kde na ně :D.Jinak jsem asi...A nebo někoho,kdo by s tím něco udělal.Jsem z Ústí nad Labem. Katalizator se zatím PS3 nevěnuje.Předem děkuji. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rutas Odesláno Březen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 Snad ti neporadim špatně, musíš mít ps3 na ketrém už někdy byl 3.55 a níž aby jsi ho mohl downgardovat na 3.55 a na to použít E3 flasher http://console-forum.net/tema/138173-hack-ps3 jiná možnost pukud se nepletu, tady není :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JAckCZ Odesláno Březen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 Pockej ty jsi nainstaloval z cfw 3.55 na mfw 4.11 ? Protoze jailbreak neni na 4.11 ale 3.41 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snoopy101 Odesláno Březen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 přesněji CFW-jailbreak 4.11 útěk z vězení,už je.Ale nejsou k tomu ty balíčky.To je ten největší kámen úrazu,nebo jsem je aspon nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eagle88 Odesláno Březen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 tak nevim kde jsi to vzal ale jestli nějaký cfw 4.11 existuje tak jsem hod odkaz kde jsi to stahl.jestli by to bylo tak na ps3hax by o tom psali,ale bohužel jsem nic nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Programen Odesláno Březen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 Ono je CWF 4.11? Pošli sem odkaz pls, chci to vidět :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snoopy101 Odesláno Březen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 tak tady jeden z mála http://www.transamgrafx.com/411jb.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JAckCZ Odesláno Březen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2012 To není CFW ani jailbreak :D Aleeee našel jsem tohle: http://www.ps3news.com/ps3-cfw-mfw/ps3-4-10-cfw-mfw-includes-install-package-files-by-technodon/ Tak je to taky shitka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snoopy101 Odesláno Březen 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2012 No jj a co teda s tím?Má Ps3 ukazuje 4.11 a můj stažený soubor má tento název New PS3 Jailbreak 4.11 z toho jsem to nahodil,ale už fakt nevím, na kterých stránkach jsem ho našel.Otevřel jsem jich mraky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Danous44 Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 Chlapi, zkuste toto, zajímalo by mě, jestli je to funkční, sehnal jsem to, ale jsem v tomto nováček... http://czshare.com/2849027/PS3UPDAT.PUP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JAckCZ Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 http://console-forum.net/tema/140173-kontrola-cfw-ofw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 sry double post Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 jenom takhle, CFW 3.60+ jako takovej abysme si mohli hrát zálohy her NENI, je možnost instalovat na FW 4.11 balíky, ale zase je to pouze pro *.pkg který jsou podepsaný(tedy pro officiální updaty her atd...). říkam vám že prostě CFW 4.11 na veřejnosti neni(třeba existuje ale kdo ví), všechno co najdete je FAKE, videa na youtube jsou v 99,999% FAKE a to co neni je pro FW 3.55 :D :D až bude plnohodnotný CFW pro vyšší FW jak 3.55 tak o tom bude mluvit celá sekce PS3 neinstalujte tyhle blbosti pak akorát budete psát jak jste něco nainstalovali a najednou vám nejde PS3 zapnout a co stim máte dělat.... ale nikdo vám neporadí. PS: nepřekládejte jailbreak jako útěk z vězení to je jako goole překladač :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Danous44 Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 Ja jsem ho do jednoho ps3 nainstaloval, a vzalo ho to, ale samozřejmě nevím co dál.... Taky jsem narazil na spoustu fejků a virů, ale tenhle se tváří dobře.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Duben 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2012 no jasný máš možnost instalovat balíky, ale co dál? klíče které jsou potřeba pro podepisování aplikací pro FW 3.60+ nejsou známý takže jak někdo může vytvořit aplikaci a poté ji bezproblému spustit na vyšším FW? nijak nemůže protože prostě nemá jak. Takže to co sis nejspíš nainstaloval je výhodný pouze pokud chceš instalovat updaty her a nemáš internet, na nic jinýho to neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
snoopy101
Zdravím,
mám ps3 nahozenej FW 4.11 od jailbreak.
A ejhle zrada nejsou na to balíky.Co se s tím dá dělat?Moc díky za odpověd a podané info.
Spozdravem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.