Cruncher Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Ahoj, Stáhl jsem si NHL 12, bylo psané language CZ, ENG. Hru sem spustil a je v ENG, mám nastavené locale na Czech republic.. Nevíte v čem může být chyba?.. Stahoval jsem už dvě verze NHL s CZ a pořád ten stejný výsledek.. ENG.. Předem děkuju za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamezs Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 A zkoušel jsi to změnit páčkou po spuštění hry? A vybrat českou vlaječku? Normálě se to spustí a první je tam "vybraná" anglčtina, jinak mě nic jiného nenapadá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruncher Odesláno Březen 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 Bohužel tam na výběr páčkou jazyk není .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamezs Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 Aha, tak to je zajímavé, mě jede CZ OK, max ti můžu poslat torrent soubory na mail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruncher Odesláno Březen 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 Né dík. To je dobré :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamezs Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 A jde Ti to?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruncher Odesláno Březen 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 NHL jede, jen tam není na výběr jazyk .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Březen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 Zkus REINSTALL :) A mrkni jestli tam není čeština zvlášť . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox131468627237 Odesláno Březen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 to se me stalo taky - urcite to neni verzi hry ale nejakym nastavenim na stary konzoli sem vyber jazyku mel a na novym slimu z usa uz ne - nejak me to nevadi tak sem to neresil. zajimavy ze to dela jen u nhl , u fify se me to zepta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruncher Odesláno Březen 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 Taky mi to nevadí, jen je to divný :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamezs Odesláno Březen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 A nestačilo by změnit nastavení času a časového pásma,čili lokaci v nastavení konzole? Třeba když tam máš US, tak to ani nedává vybrat,já jsem si tam určitě nastavil časové pásmo +1...bylo by to "kruté" ale mohlo by to být tím...ale je to jen nápad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruncher Odesláno Březen 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 :-) To jsem vše zkoušel Locale na Czech republic a nic .. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.