Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Ghost Recon: Future Soldier

Satir

Recommended Posts

Tak na tohle se celkem dost těším. Singl i Multak budou podle mě stát za to. Už se koukám po předobjednávkách. ))

Ubisoft dnes vydal nový trailer pro Ghost Recon: Future Soldier představující bonusy, které dostanou všichni kdo si předobjednají Signature edici hry. Tato edice obsahuje 2 nové zbraně, 2 kamufláže, bonusovou misi pro co-op mód a 48 různých pokrývek hlavy. Hra u nás vychází 25. května a Signature verze se bude prodávat za stejnou cenu, jako klasická.

zdroj: xboxweb.cz

<font size="2">

http://www.youtube.com/watch?v=8ic_gdFDsZI&feature=related

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Pro ty kdo stale nevi, tak Signature edici maji na www.xzone.cz/nahledxbox360.php3?idg=509 +k tomu beta key

Uz aby to vyslo :)

Vím z tama jsem objednával aj klic z tama mám. ale ja sem se ptal este kdyz tam mely normalni edici a aj sem se jich ptal estly ji nechystaj zaradit do nabidky ale napsaly mi ze jejich dodavatel ji nezajistil ale nakonec ji tam pridaly tak sem hned objednaval ..

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

ale tam nedostanes exluzivni mapu Drilling Ship :)

To je sice pravda, ale mne jde hlavne o datum dodani. U Alzy nemas zaruceno, ze to do patku 25.5 naskladni a v horsim pripade ti hra prijde az v pondeli.

Z Xzoneu nakupuju pres 5 let a vzdy maximal spokojenost. Zhruba pred 3 roky zacli hry posilat tak, aby hrac dostal hru v den vydani. Navic jakakoli hra, kterou jsem predobjednal(behem poslednich dvou let) tak mi prisla domu uz jeden den pred oficial vydanim.( naposledy to byl Batman-Arkham City,nepamatuju si presnej datum, ale polovina friendlistu mi posilala zpravy,kde jsem to vzal, kdyz to vychazelo az dalsi den :) )

Koukal jsem na oficial stranky pro GRFS a community manager potvrdil. Kdo ma predobjednano muze klidne cekat hru o 1nebo 2 dny drive, ALE zalezi na jednotlivych obchodech a jejich dodavatelich.

Odkaz ke komentáři

Tak na live je ke stažení hranej film ghost recon alpha a překvapivě zdarma - games marketplace / videos

Doporucuji zhlednout vsem,co budou kupovat, protoze to je i prequel k samotne hre! Navic se to tocilo v nasi zemičce!!!( Ostrava-Vítkovice )

na druhou stranu zas klasicke filmove klišé, kdy jsme proste zaměnovani za Rusy.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu