Satir Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Tak na tohle se celkem dost těším. Singl i Multak budou podle mě stát za to. Už se koukám po předobjednávkách. )) Ubisoft dnes vydal nový trailer pro Ghost Recon: Future Soldier představující bonusy, které dostanou všichni kdo si předobjednají Signature edici hry. Tato edice obsahuje 2 nové zbraně, 2 kamufláže, bonusovou misi pro co-op mód a 48 různých pokrývek hlavy. Hra u nás vychází 25. května a Signature verze se bude prodávat za stejnou cenu, jako klasická. zdroj: xboxweb.cz <font size="2"> http://www.youtube.com/watch?v=8ic_gdFDsZI&feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Březen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2012 Taky se tesim ale nedokazu nikde najit kde by se dala predobjednat ta signature edice a predobjednavak klasiku bez bonusu nechci. Nevite kde bych to nasel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2012 Taky se tesim ale nedokazu nikde najit kde by se dala predobjednat ta signature edice a predobjednavak klasiku bez bonusu nechci.Nevite kde bych to nasel ? Ked ta edicia pre X360 nie je v eshopoch, tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2012 No u nás to neobjednáš,.. http://www.game.co.uk/en/tom-clancys-ghost-recon-future-soldier-signature-edition-157854 za 49 liber, což je hezký :)) taky ju mám tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Březen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2012 Ked ta edicia pre X360 nie je v eshopoch, tak... Nejak nechapu tu tvoji odpoved ? rikas cosi ze neni a potom ... ( nejsu jasnovedec abych vedel co myslis tema teckama ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2012 Nejak nechapu tu tvoji odpoved ? rikas cosi ze neni a potom ... ( nejsu jasnovedec abych vedel co myslis tema teckama ) no spíš myslel že se nedá koupit. Kdo hledá ten najde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Nevite jestly pujde po nejake dobe ty veci co dostanu k signature edici treba pozdeji koupit na xbox live atd.. ? jako ty maskovani, mapu atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 dobra otazka...aspon zistime, kto z nas ma carovnu gulu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB124 Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 trezzor: dost dobry:cheesygrin::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Se potentite sem to myslel tak estly ste nekde neco nedocetli atd.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Duben 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 Nevite jestly pujde po nejake dobe ty veci co dostanu k signature edici treba pozdeji koupit na xbox live atd.. ? jako ty maskovani, mapu atd.. chehe :D spíše asi ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Duben 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2012 Pro ty kdo stale nevi, tak Signature edici maji na www.xzone.cz/nahledxbox360.php3?idg=509 +k tomu beta key Uz aby to vyslo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Duben 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2012 Pro ty kdo stale nevi, tak Signature edici maji na www.xzone.cz/nahledxbox360.php3?idg=509 +k tomu beta keyUz aby to vyslo :) Vím z tama jsem objednával aj klic z tama mám. ale ja sem se ptal este kdyz tam mely normalni edici a aj sem se jich ptal estly ji nechystaj zaradit do nabidky ale napsaly mi ze jejich dodavatel ji nezajistil ale nakonec ji tam pridaly tak sem hned objednaval .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Květen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Tak jo, už je to za pár dní,.. a chci vám doporučit předobjednání na Alza.cz za nejmenší cenu v ČR a vyjde i levněji jak z anglie. cena 1140kč :) Jedná se o Signature edici :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 ale tam nedostanes exluzivni mapu Drilling Ship :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 ale tam nedostanes exluzivni mapu Drilling Ship :) To je sice pravda, ale mne jde hlavne o datum dodani. U Alzy nemas zaruceno, ze to do patku 25.5 naskladni a v horsim pripade ti hra prijde az v pondeli. Z Xzoneu nakupuju pres 5 let a vzdy maximal spokojenost. Zhruba pred 3 roky zacli hry posilat tak, aby hrac dostal hru v den vydani. Navic jakakoli hra, kterou jsem predobjednal(behem poslednich dvou let) tak mi prisla domu uz jeden den pred oficial vydanim.( naposledy to byl Batman-Arkham City,nepamatuju si presnej datum, ale polovina friendlistu mi posilala zpravy,kde jsem to vzal, kdyz to vychazelo az dalsi den :) ) Koukal jsem na oficial stranky pro GRFS a community manager potvrdil. Kdo ma predobjednano muze klidne cekat hru o 1nebo 2 dny drive, ALE zalezi na jednotlivych obchodech a jejich dodavatelich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 No vidis dalsi duvod proc z tama :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 Tak na live je ke stažení hranej film ghost recon alpha a překvapivě zdarma - games marketplace / videos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 Tak na live je ke stažení hranej film ghost recon alpha a překvapivě zdarma - games marketplace / videos Doporucuji zhlednout vsem,co budou kupovat, protoze to je i prequel k samotne hre! Navic se to tocilo v nasi zemičce!!!( Ostrava-Vítkovice ) na druhou stranu zas klasicke filmove klišé, kdy jsme proste zaměnovani za Rusy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Květen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2012 Nasly jste v tom filmu ten kod ja sem si niceho nevsiml ... PS. same ceska jmena v tom filmu a + bylo to tocene v CR :) a ten chevcenko je cech :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2012 Nasly jste v tom filmu ten kod ja sem si niceho nevsiml ...PS. same ceska jmena v tom filmu a + bylo to tocene v CR :) a ten chevcenko je cech :) ?? jakej kod? asi mi něco uniklo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Květen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2012 Kod se kterym si ve hre odemknes nejake bonusy zbrane prislusenstvi apod.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2012 hmmm.. no tak to mi uplně uniklo..díky za info,tak zejtra budu koukat a hledat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Květen 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2012 Kde to psali o tom kodu? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crat0s Odesláno Květen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2012 Kde to psali o tom kodu? :) Já jsem na to narazil z idnesu tady: http://bonusweb.idnes.cz/ghost-recon-alpha-video-kod-dda-/Zurnal.aspx?c=A120514_224459_bw-zurnal_osk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.