Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Tak na tohle se celkem dost těším. Singl i Multak budou podle mě stát za to. Už se koukám po předobjednávkách. ))

Ubisoft dnes vydal nový trailer pro Ghost Recon: Future Soldier představující bonusy, které dostanou všichni kdo si předobjednají Signature edici hry. Tato edice obsahuje 2 nové zbraně, 2 kamufláže, bonusovou misi pro co-op mód a 48 různých pokrývek hlavy. Hra u nás vychází 25. května a Signature verze se bude prodávat za stejnou cenu, jako klasická.

zdroj: xboxweb.cz

<font size="2">

http://www.youtube.com/watch?v=8ic_gdFDsZI&feature=related

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Odesláno
Pro ty kdo stale nevi, tak Signature edici maji na www.xzone.cz/nahledxbox360.php3?idg=509 +k tomu beta key

Uz aby to vyslo :)

Vím z tama jsem objednával aj klic z tama mám. ale ja sem se ptal este kdyz tam mely normalni edici a aj sem se jich ptal estly ji nechystaj zaradit do nabidky ale napsaly mi ze jejich dodavatel ji nezajistil ale nakonec ji tam pridaly tak sem hned objednaval ..

• 3 weeks later...
Odesláno

ale tam nedostanes exluzivni mapu Drilling Ship :)

To je sice pravda, ale mne jde hlavne o datum dodani. U Alzy nemas zaruceno, ze to do patku 25.5 naskladni a v horsim pripade ti hra prijde az v pondeli.

Z Xzoneu nakupuju pres 5 let a vzdy maximal spokojenost. Zhruba pred 3 roky zacli hry posilat tak, aby hrac dostal hru v den vydani. Navic jakakoli hra, kterou jsem predobjednal(behem poslednich dvou let) tak mi prisla domu uz jeden den pred oficial vydanim.( naposledy to byl Batman-Arkham City,nepamatuju si presnej datum, ale polovina friendlistu mi posilala zpravy,kde jsem to vzal, kdyz to vychazelo az dalsi den :) )

Koukal jsem na oficial stranky pro GRFS a community manager potvrdil. Kdo ma predobjednano muze klidne cekat hru o 1nebo 2 dny drive, ALE zalezi na jednotlivych obchodech a jejich dodavatelich.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu