Kony111468626620 Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Ahoj, mám problém s ovladačem. Jde o to, že když hraji ovladač mi sám "běhá dolů"... tzn že když hraji např Fifu tak mi hráč běží sám k lajně, nebo v menu sám přeskakuje výběr. Ze začátku to bylo snesitelné, ale postupně se to zhoršuje. Když jsem se díval na aukru po jiném tak jsem si všiml náhradních dílů pro ovladače: http://img05.allegroimg.pl/photos/oryginal/21/90/37/41/2190374143 Jelikož jsem žádný ovladač nikdy nerozdělával, chtěl bych se zeptat jestli s tím má někdo zkušenosti, pokud vyměním analog jestli to pomůže. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Výměna páčky ti nepomůže, musel by jsi vyměnit opravdu ten analogový prvek, což ovšem znamená vypájet starý a připájet nový. Pokud na to nemáš zkušenosti, doporučuji to přenechat odborníkovi. Dá se koupit levně přímo z číny, jeden z těch dvou. http://www.dealextreme.com/p/genuine-xbox-360-controller-repair-parts-analog-stick-green-107130 http://www.dealextreme.com/p/genuine-repair-parts-analog-stick-for-ps3-xbox-360-controller-yellow-silver-107129 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony111468626620 Odesláno Březen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Díky za rychlou odpověď. Sám se do toho určitě pouštět nebudu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Jen tak pro ukázku tady je video jak se to dělá http://www.dealextreme.com/p/genuine-repair-parts-analog-stick-for-ps3-xbox-360-controller-yellow-silver-107129 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igiss23 Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 Ahoj mám krátce Xko a dnes pri hraní na mne zacal blikat gamepad okolo toho tlacitka zapinání.Baterii jeste mam nevíte proč blíká??Děkuji Možná jsem našel odpoved:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 To znamená, že jsou vybité baterie. Až se ovladač vypne, tak je potřeba je vyměnit, nic víc v tom nehledej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igiss23 Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 To znamená, že jsou vybité baterie. Až se ovladač vypne, tak je potřeba je vyměnit, nic víc v tom nehledej ;) Díky už jsem na to sic sám také přišel.Já jen že mi baterie ukazovala y polovic prázdnou a takhle to na mne ted bliká.Vždyt se to vymlatí ještě rychlejš:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Ono to s tím blikáním ještě něco vydrží. Ukazatel baterie je celkem nepřesný a záleží jestli používáš nabíjecí, nebo alkalické, pokaždé to ukazuje jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Díky už jsem na to sic sám také přišel.Já jen že mi baterie ukazovala y polovic prázdnou a takhle to na mne ted bliká.Vždyt se to vymlatí ještě rychlejš:cheesygrin: Snad naopak ne ? ... Když to bliká a nesvítí neustále tak tím míň se to vybíjí ... alespoň podle mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 coze kdyz to blika indikuje to blizici se vybiti baterii jak si na tohle prisel ze kdyz to blika by se to melo min vybijet to by me fakt zajimalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igiss23 Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Pánové Děkuji za rady a neřešte to či ono já to myslel trošku ironicky a navíc není to jedno?:party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 coze kdyz to blika indikuje to blizici se vybiti baterii jak si na tohle prisel ze kdyz to blika by se to melo min vybijet to by me fakt zajimalo Protože to nesvítí pořád, ale o 50% méně (to nemění nic na to, že ta dioda v ovladači žere strašně málo :D)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.