Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

prosím o pomoc radu,cokoli

jjanosss

Otázka

Zdravím všechny, ..... prosím o pomoc radu,cokoli.mám asi tejten xboxa360 slim 4gb mam tam flash lt + 3.0,hry protáhnu přes abgx360 GUI pálím 2,4x v Img Burn a všechny hry jsem spustil,bohužel fakt nevím jak ale ukládat některé savy her (pozice her...např.UFC UNDISPUTED 3 kariéra,nebo videa z yoostar 2 a mnoho jiných her.. kde bez savu to neni ono) , stále to po mě chce na xlive tak se prosím ptám dá se to nějak vychytat abych nemusel s xboxem na net?nikde na forech to nemůžu najít už dostávám křeče do zápěstí od myši, tak doufám že nejsu sám,díky za jakekoli odpovědi a doufám že i řešení děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ještě se mi to nestalo, hry které uvádíš nehraji, takže to na nich ani nevyzkouším. Ale zdá se mi nepravděpodobné, že by jakákoliv hra vyžadovala pro uložení pozice připojení na xlive. Prohlédni si dobře nastavení, jestli tam není nějaká volba, která tohle ovládá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu