Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problem se sejvama

Tesi88

Otázka

Zdravíčko všem :-) potřeboval bych od vás poradit, koupil jsem si včera po dlouhý době hru na PS3.. konkrétně je to CoD Black Ops, hra je použitá ale nenese žádný známky opotřebení, jenže zhruba po pátý misi se hra při loadingu sekne,, zůstane pouze černá obrazovka a nejede dál i když na disku neni ani škrábanerc, tak mně napadlo že zkusím cizí sejvy abych tu misi přeskočil, jenže cizí sejvy jsou chráněny na jeden profil jak jsem zjistil. Nevíte někdo jak to obejít aby ten sejv muj PS3 vzal?

Díky za odpověď :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Spíš zkus vyřešit problém se samotnou hrou abys save vůbec nepotřeboval. Jemnym hadříkem očisti disk a odstraň z PS3 všechna Black Ops game data. Pokud to nepomůže smaž i svůj save a budeš to muset hrát odznova. Používání savu jinejch uživatelů je u některejch her problematický až nemožný - případ Black Ops.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu