packing Odesláno Březen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2012 Zdravím, nevíte jestli stačí hru s ochranou AP 2.5 opatchovat pomocí ppf-o-matic 31, když mám DB: 2.0.12625.0 a pak jen vypálit? Nebo bude potřeba ješťe přez ABGX360 díky všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2012 Kolikrát se tady na to budeš ještě ptát ? Na starém flashu a DB to nespustíš ! Jedině nový flash a DB , nebo RGH . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 packing Odesláno Březen 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2012 Ok ale já se ptám vždy na neco jiného a black ops by mi měl jet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2012 Na tom flashu a DB , co máš nepojede žádným způsobem - nedokážeš to pochopit ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
packing
Zdravím, nevíte jestli stačí hru s ochranou AP 2.5 opatchovat pomocí ppf-o-matic 31, když mám DB: 2.0.12625.0 a pak jen vypálit? Nebo bude potřeba ješťe přez ABGX360 díky všem.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.