jana77 Odesláno Březen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2012 Dobrý den. Příští týden plánuji oslavu narozenin a mám zájem o pronájem Xbox + Kinect, jeden Xbox již máme a chceme půjčit ještě jeden Xbox a Kinect aby spojit do nějakého Xbox party :). Co byste poradili? Máte s tím nějakou zkušenost? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rendy93 Odesláno Březen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2012 kdesi sem vydel nejaky obchod spis pujovnu na xboxy atd.. na vikend den tyden apod.. ale neco to stoji Tak narychlo jsem nasel tohle http://xboxpujcovna.cz/cenikxboxpujcovna.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jana1988 Odesláno Březen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2012 Ahoj! Minulý rok jsem kontaktovala všechny půjčovny – měla jsem narozeniny a chtěli jsme s holkami zahrát Dance Central. Tahle XboxPujcovna má nějaký divný systém - zasílají zařízení na dobírku, výše dobírky se rovná výše zálohy. Smlouvu taky zasílají s dobírkou. Servis je zvláštní, v e-mailu mně sami poradili: “ Pokud Vám naše nabídka nevyhovuje, budeme rádi když využijete služeb jiné půjčovny.”, co jsem i udělala. Objednala jsem konzoli v RentFun.cz - http://www.rentfun.cz/xbox-pujcovna/ . Mohu asi jenom doporučit. Stala jsem jich fanouškem, libí se mně jejich přístup. Napiš pak, jak proběhla oslava :D Krásné narozeniny )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jana77 Odesláno Duben 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 Ahoj!Minulý rok jsem kontaktovala všechny půjčovny – měla jsem narozeniny a chtěli jsme s holkami zahrát Dance Central. Tahle XboxPujcovna má nějaký divný systém - zasílají zařízení na dobírku, výše dobírky se rovná výše zálohy. Smlouvu taky zasílají s dobírkou. Servis je zvláštní, v e-mailu mně sami poradili: “ Pokud Vám naše nabídka nevyhovuje, budeme rádi když využijete služeb jiné půjčovny.”, co jsem i udělala. Objednala jsem konzoli v RentFun.cz - http://www.rentfun.cz/xbox-pujcovna/ . Mohu asi jenom doporučit. Stala jsem jich fanouškem, libí se mně jejich přístup. Napiš pak, jak proběhla oslava :D Krásné narozeniny )) Konečně jsem pronajímala Xbox od rentfun.cz na 2 týdny. Přístup mají určitě špičkový! Řekla jsem, že mám narozeniny, tak mně dali slevu a tričko jako dárek… zařízení není úplně nové, ale všechno naprosto OK, nevím co mají špatného. Kontaktovala jsem taky i XboxPujcovnu, ale nelíbili se mně. Mají staré hry a nelíbila se mně jejich smlouva... jedině, co mne napadlo ohledně RentFun je to, že zasílají zařízení v kufříku, což je super, ale nedávají na něho žádný zámek. Napsala jsem jim to a odpověděli, že už mají něco objednané. Takže děkuji tomuto fóru a Janě za radu )) vše bylo super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekky_1468622582 Odesláno Září 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2012 Konečně jsem pronajímala Xbox od rentfun.cz na 2 týdny. Přístup mají určitě špičkový! Řekla jsem, že mám narozeniny, tak mně dali slevu a tričko jako dárek… zařízení není úplně nové, ale všechno naprosto OK, nevím co mají špatného. Kontaktovala jsem taky i XboxPujcovnu, ale nelíbili se mně. Mají staré hry a nelíbila se mně jejich smlouva... jedině, co mne napadlo ohledně RentFun je to, že zasílají zařízení v kufříku, což je super, ale nedávají na něho žádný zámek. Napsala jsem jim to a odpověděli, že už mají něco objednané. Takže děkuji tomuto fóru a Janě za radu )) vše bylo super! U renfunu jsem si také chtěl půjčit xboxe, ale když jsem tam volal tak ten pán neuměl ani pořádně česky což mi přišlo dost nedůvěryhodné, tak jsem jejich služeb radši nevyužil. Min týden jsem byl v Praze a tak jsem se zastavil v xboxpujcovna.cz abych se na všechno osobně vyptal atp. Na místě mi předvedly xboxe i přislušenství (zajímal mě U volant) a byl jsem fakt příjemně překvapený celkovým jednáním. Vybral jsem si také nějaké hry (překvapilo mě že jich měli tolik). Pán mi navíc ke konzoli půjčil držák na kinecta free a dal mi slevovou kartu na další zapůjčení, takže za mě je můžu spíš doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RentFun.cz Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 U renfunu jsem si také chtěl půjčit xboxe, ale když jsem tam volal tak ten pán neuměl ani pořádně česky což mi přišlo dost nedůvěryhodné, tak jsem jejich služeb radši nevyužil.Min týden jsem byl v Praze a tak jsem se zastavil v xboxpujcovna.cz abych se na všechno osobně vyptal atp. Na místě mi předvedly xboxe i přislušenství (zajímal mě U volant) a byl jsem fakt příjemně překvapený celkovým jednáním. Vybral jsem si také nějaké hry (překvapilo mě že jich měli tolik). Pán mi navíc ke konzoli půjčil držák na kinecta free a dal mi slevovou kartu na další zapůjčení, takže za mě je můžu spíš doporučit. pane Lukas Nepito z xboxpujcovny, prosím, nešiřte falešné pověsti o naší společnosti tady nebo kdekoliv jinde. Mezi tím, asi jste nečetl zákony ČR – úmyslné oklamání někoho, šíření nepravé zprávy o osobě nebo firmě je protizákonné. Tak, POZOR. Odkud známe, že jste to vy? 1. Lze vidět podle vašich správ tady na fóru. Je zajímavé, na co potřebujete takové množství použitého zařízení, ale vše ve 100% stavu. 2. ! NIKDY jste nám nevolal, protože pan u nás nikdy nezvedá. Na telefon, uvedený na naších stránkách vždy odpovídají JENOM holky. 3. Taky pobavilo, že jste k sobě přišel pro Xbox s volantem, a dal sebe sám držák na Kinect! Takže prosím raději se věnujte zlepšení servisu místo lhaní. Nebo možno byste umíte konkurovat pouze takovým způsobem? S pozdravem a přáním pěkného dne, tým RentFun.cz P.S.: děkujeme naším zákazníkům za zpětnou vazbu, budeme pracovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nekdoa Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 Tim panem, ktery neumel poradne cesky myslel asi konkretne vas ;). Mne to do sebe docela dobre zapada. A zakony vyhrozujete nekomu, kdo jenom napsal, ze telefon zvedl nekdo, kdo neumi cesky? Pane, to mi opravdu nezni seriozne... Kazdopadne cest solidni praci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jana77
Dobrý den.
Příští týden plánuji oslavu narozenin a mám zájem o pronájem Xbox + Kinect, jeden Xbox již máme a chceme půjčit ještě jeden Xbox a Kinect aby spojit do nějakého Xbox party :). Co byste poradili? Máte s tím nějakou zkušenost?
Díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.