Luke-Hardy Odesláno Březen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2012 Mám počítač připojený k síti přes wifi a chtěl bych se zeptat jesli nějakým způsobem můžu hrát multipayer hry :) Třeba jako All points bulletin :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Březen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2012 proč se ptáš a nevyzkoušíš si to sám, já hrál na wifi a v poho horší to bylo jen když ti něco rušilo signal většinou déšť aj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Březen 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2012 jo ale mě to nejde tak co mám dělat ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Březen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2012 co to ♥♥♥♥♥, proč bys nemohl hrát online hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Březen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2012 co konkrétně nejde za hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Březen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 Co třeba assassins creed revelations ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansiikcz Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 ...Tak musíš mít originalku aby jsi mohl hrat treba Assassins Creed Revelations a pak to už není problém.. a jestli jde hrát přes wifi? jistě že jde :-)Ja osobně hraju pres wifi celkem dlouho a nemužu si stěžovat ale je to taky na tom od koho tu wifi máš:-)Já mám třeba 15/20 ping na nemeckym serveru :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Červen 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2012 Jo uz hraju v poho tenkrá jsem ještě nevěděl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansiikcz Odesláno Červen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2012 No než jsem poslal ten komentar tak jsem nekoukal kdy jsi to postnul:-) az pak jsem si toho vsiml xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Červen 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 aha :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.