koreko Odesláno Březen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2012 Ahoj.Dnes už mně přešla trpělivost, a tak se ptám:Proč mi na 6.20 pro B10 p.nejdou některé hry?Třeba shaun white snowboarding.Na 5.50 mi šel ned první z ulož.to, a ted sem stahl všechny, u každého mi po načtení ubisoftu zčerná obrazovka..I jiné hry mají podobné problémy, takže si už fakt nevím rady..Byl by někdo tak hodný, a dal link na funkčního shauna? :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Březen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2012 Taky by pomohlo přeinstalování CFW ne ? Mě pomohlo 1 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2012 Ten CFW má taky svý mouchy, nevím jestli to už bylo opravený v ňákým Updatu, ale pamatuju, že nešly na něm spustit ani jedny NFS. Budeš muset nahodit jinej CFW. Já mám dobrý vzpomínky na starý a "nejlepší" 5.00 M33-6, u něho krom toho, že se musely patchnout hry vyžadující vyšší FW jiný problém nebyl, jako třeba se savama nebo že díku bugu místo hry nabéhla černá obrazovka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Březen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 souhlasim s Razzerem a myslim ze ho mam dokonce do dneska :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Březen 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 Tak co mám dělat? :D spátky se mi moc nechce, a ve předu je nějaký? :D Protože mně to fakt už štve..sem PSP už musel několikrát resetovat kvůli nějaké chibě :( :D Není nějaký Update? :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 6.60 PRO, ale obávám se, že výsledek bude stejnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Březen 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 Páni a dámy,už jsem to vyřešil svým selským mozkem :D už všechny hry,které nejdou na 6.20 pro B10 mně už jdou :D Napíšu na to tut. A mám dotaz k Shaunovi :Jakej je ten MP, kde jedu na sjezdovce s kámošem? a můžu se koulovat s ním? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.