vnarek Odesláno Březen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2012 Hledáme 2 Adminy na Server Paranormal Info o serveru http://www.paranormal.tode.cz/ server zatim neni funkcni pro širokou veřejnost.Ale uz ted nabirame Adminy který by nám pomohli s dostavěním základů a doinstalovanim pluginu Co musí admin umět Instalovat pluginy(bukkit) Umět používat:WorldEdit,WorldGuard Být trochu při smyslech :D Návrhy pište sem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vvacek Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 Čau, já bych do toho klidně šel pokud to není hamachi server - nick - vvacek email - vacimonik@gmail.com - napiš mi kdyžtak ip servru skype - vacimonik Nějaký zkušenosti s operátorstvím mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tony970 Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 Jsem Tony970 Jmenuji se Zdenek Bavy mne minecraft uz od 1.8 verze. Na 3,5 serverech sem byl admin Muj Email je : Urbanekzd@seznam.cz sem mi pls taky posli ip serveru dik Skype:Zdenda.Urbnek Dik a sem hodne pri smislech :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thero_ Odesláno Prosinec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 Ahoj ja bych určitě měl zájem o Adminstvý Nick : Thero_ Email: pajapavlat@seznam.cz Zkušenosti mam velke byl jsem i Majitel serveru ( můj server běžel přes fakahedu ale neplatil jsem ho tak mi ho vypli ) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.