jirihampejsek Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 Ahoj všem, Prosíme o podrobné připojení k této hře ,abychom mohli spolu hrát v jedné hře.Jestli mi někdo dá telefon ,tak mu večer zavolám a pokusí se pomoci jak se spojit. Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JetXboxercz Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 Ty vole postup máš správnej (jinak to ani nejde) tak holt to musite zkouset. Rekni klukum at si zapnou GoW a cekaj v menu ty mezitim zaloz hru a a pozvi je(muzes myslim pozvat vsechny najednou)... treba i navic pokusu... Jit to proste MUSI!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smoulinka Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 :arrow: :idea: :cry: Čau...já vím, že je to správně, ale tři dny se zkoušíme pozvat pořád dokola jak blbý...hele nemůže to být tím, že, když jsme se dávali vzájemně do friend listu, tak to bylo jen tím, že jsme si poslali obyč meesige a byli jsme tam, ale, když jsi mi to posílal ty nebo jiní, tak tam bylo něco jako, že souhlasíte aby tento člověk byl váš přítel, nebo něco takového...jako jestli chci s tím člověkem hrát a bla, bla...přes ten dashboard??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JetXboxercz Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 To je jednoduchý, všechny je smaž (uplne ta spodni polozka) a pak dej add friend a napis tam jejich nicky, oni to musi potvrdit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smoulinka Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 Tak to bylo tím...už konečně frčíme!!!!!Ale jde to jen přes player a bobříkovi to jako jedinýmu nemaká.....hele lidi dáme po fotbálku????Rasíme se jenom ve dvou....Gears of war po fotbálku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JetXboxercz Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 Už se těšim, ale dneska budu pod vlivem omamných látek...:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxmarsimxx Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 Sakryš dal bych GoW s váma, ale jaksi nevim jak se k vám připojit, kdybyste chtěli, tak nick : xxMarsim ;ICQ 275608402 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smoulinka Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 nema problema, Marsime já těmám ve friend, pošli bobrik a rainbowBinar a po fotbálku nás binaros všechny sezve...kucí dneska zapaříme...jo a už to fachčí všem....alelujaaaaa :o)jo hele mě to vždycky vypálenýmu šlo líp to je nesportovní:o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxmarsimxx Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 Takže koho všechno si mam dát do FR listu? přesně nicky prosim :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smoulinka Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 smoulinka, bobrik, rainbowBinar za pár min jdeme na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smoulinka Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 PS: JetXboxercz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jirihampejsek
Ahoj všem,
Prosíme o podrobné připojení k této hře ,abychom mohli spolu hrát v jedné hře.Jestli mi někdo dá telefon ,tak mu večer zavolám a pokusí se pomoci jak se spojit.
Díky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts