radator Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 hele chci si koupit wifi router ale nevím který mám vybrat tak nějakou radu od někoho kdo má s tímto zkušenosti bych s radostí příjmul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pasul Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 Mám linksys.Už rok bez jediného problému.Přes 3 zdi mám signál ,ale už nízký.A není možno vyměnit ty dva pruty co tam jsou za nějakou silnější anténu.Ale na obyčejný byt naprosto dostačujcí.Hodně možností nastavení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malcolm. Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 jo pasul das mi pls link kdes ho koupil? uvazuju ze bych s nim propojil PSP PC :P thx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pasul Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 Člověk ,co mi instaloval od firmy MATES internet ,i soukromě podnikal a nabídl mi ho.Je to Linksys WRT-54GS-DE.Má dvě takové menší anténky a modrý přední díl.Je celý plastový.Na pohled teda nic moc.Jeden síťový vstup a 4 výstupy takže plní funkci switche+wifi b/g. A myslím ,že kdybys kouknul na alfacomp.cz ,tak ho snad najdeš a jsou nejlevnější.Jinak obchody mimo moravu neznám a nevím jak se chovají k zákazníkům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malcolm. Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 jo super dik :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
radator
hele chci si koupit wifi router ale nevím který mám vybrat tak nějakou radu od někoho kdo má s tímto zkušenosti bych s radostí příjmul
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts