radator Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2006 hele chci si koupit wifi router ale nevím který mám vybrat tak nějakou radu od někoho kdo má s tímto zkušenosti bych s radostí příjmul
0 Pasul Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2006 Mám linksys.Už rok bez jediného problému.Přes 3 zdi mám signál ,ale už nízký.A není možno vyměnit ty dva pruty co tam jsou za nějakou silnější anténu.Ale na obyčejný byt naprosto dostačujcí.Hodně možností nastavení...
0 Malcolm. Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2006 jo pasul das mi pls link kdes ho koupil? uvazuju ze bych s nim propojil PSP PC :P thx
0 Pasul Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2006 Člověk ,co mi instaloval od firmy MATES internet ,i soukromě podnikal a nabídl mi ho.Je to Linksys WRT-54GS-DE.Má dvě takové menší anténky a modrý přední díl.Je celý plastový.Na pohled teda nic moc.Jeden síťový vstup a 4 výstupy takže plní funkci switche+wifi b/g. A myslím ,že kdybys kouknul na alfacomp.cz ,tak ho snad najdeš a jsou nejlevnější.Jinak obchody mimo moravu neznám a nevím jak se chovají k zákazníkům.
Otázka
radator
hele chci si koupit wifi router ale nevím který mám vybrat tak nějakou radu od někoho kdo má s tímto zkušenosti bych s radostí příjmul
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts