sxRider Odesláno Březen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 Ahoj chtěl bych zeptat mám zabanovanou konzoli a chtěl bych rgh. Půjde z té zabanované zachránit savy aby fungovaly na rgh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 Ano ............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sxRider Odesláno Březen 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 A mohl bys mi prosím napsat jak? Ještě musím podotknout že je to mezi dvěma xboxy. A potřebuju to z profilu A do profilu B. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 no tak já to na RGH delam pres program horizon, modio,.. dám přiklad graju gears of war na svym profilu A ale nechce se mi to prechazet tak si stahnu na netu save 100% kterej dohral nejakej borec na profilu B... svuj save si dam z xboxu na flešku, v programu horizon si ho otevru aby se mi ukazal pod jakym profilem je hranej(ruzny cisilka profilu atd). pak si otevru uplne stejne ten save co sem stáhl a ty cisilka z profilu A nakopiruju do toho save z profilu B. dam rehash a resigh a ten starej z te flešky smaznu a hodim tam ten novej. zni to složite ale kdyz si to clovek zkusi tak je to ve skutecnosti jednoduchy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sxRider Odesláno Březen 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 Tak jsem to udělal podle tvého návodu, save ve hře vidím,ale píše to že je poškozený. Nemůže to být tím že původní save je stažený ze zabanované konzole? Jedná se o hru skyrim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sxRider Odesláno Březen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 Tak už mi to běhá, udělal jsem ten samý postup, ale použil jsem program modio. Pomocí horizonu to psalo poškozený save. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 Ono jeden z tech programu funguje na urcite hry. Nejake jdou modifikovat v tom a nejaky zas v tamtom. Sent from my SK17i using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.