Consolero Odesláno Březen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 Zdravim, delsi dobu jsem tu nebyl... Jak se da rozjet MF3 na LT2.0 ? Verze hry XPG regin free. Vypaleno bez chyb, nainstalovano na HDD xboxu a pri spusteni hry pise this disc is not suported :roll: Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Březen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 Tady je návod http://console-forum.net/tema/137761-jak-zkonvertovat-lt-3-0-iso-na-lt-2-0-iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Consolero Odesláno Březen 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 Ok diky moc za link, testnu ale asi dam rovnou reflash na LT3.0 nechce se mi teda prepalovat ale asi dam. U LT3.0 je teda taktez potreba pejcovani nebo tam to frci vse normalne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 Ano, musíš to projet přes ABGX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Consolero Odesláno Březen 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 Dik za odpoved, takze tedy reflash na LT3.0 a pak vse co jsem mel do ted krom XGD2 a starsi prepalit s tim ze to musim nechat projet v ABGX ? Ten ME3 nejde normalne bez topology dat ? Jen to nechat projet... ? Docela teda po delsi dobe me to xko zacina nudit, vic prace jak uzitku a o penezich za placky nemluve, dalsi repal :-( No neva jeste ze to muzu zatim dat na notesu, na Qosmiu to vypada uzasna s fullHD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Consolero
Zdravim, delsi dobu jsem tu nebyl... Jak se da rozjet MF3 na LT2.0 ? Verze hry XPG regin free.
Vypaleno bez chyb, nainstalovano na HDD xboxu a pri spusteni hry pise this disc is not suported :roll:
Dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.