jamezs Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 Zkoušel prosím někdo do profilu přidat sav z dohrane hry aby i měl "jakože" dohranou bez hraní, ať už od kamaráde nebo staženou z netu? Jedná se mi o Residen Evil 5. Udělal jsem si nový účet a aby se mi otevřelo mercenaris mód, musel bych hru znovu dohrát (už ji mám na xboxu dohranou i na PC),ale nějak se mi coruptnul profil. Pokud si pustím hru a dám si savy na USB Flasah s profilem, tak jde vyndat přes XfatUSB jak profil tak save,akorát nevím, jestli se pak nemusí save, "zpárovat s profilem" do krerého chci vložit,přes Horizon, nebo něco podobného. Děkuji za rady a podměty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 http://console-forum.net/tema/119571-preneseni-savu-z-profilu-na-jiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamezs Odesláno Březen 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 No já jsem to zkoušel z druhé konzole, přesunul jsem si kamarádův profil z HDD na flash,ale když jsem se na to přes XFAT a vyextrahoval a mrkl na to přes Modio, tak jsem tam měl, pouze jeho profil a save ne. Kdy se dá najít save na HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamezs Odesláno Březen 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 Tak jsem si přidal save z netu a šlo to OK. Takže by to mělo jít i mezi konzolema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.