jamezs Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2012 Zkoušel prosím někdo do profilu přidat sav z dohrane hry aby i měl "jakože" dohranou bez hraní, ať už od kamaráde nebo staženou z netu? Jedná se mi o Residen Evil 5. Udělal jsem si nový účet a aby se mi otevřelo mercenaris mód, musel bych hru znovu dohrát (už ji mám na xboxu dohranou i na PC),ale nějak se mi coruptnul profil. Pokud si pustím hru a dám si savy na USB Flasah s profilem, tak jde vyndat přes XfatUSB jak profil tak save,akorát nevím, jestli se pak nemusí save, "zpárovat s profilem" do krerého chci vložit,přes Horizon, nebo něco podobného. Děkuji za rady a podměty. Citovat
toro Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2012 http://console-forum.net/tema/119571-preneseni-savu-z-profilu-na-jiny Citovat
jamezs Odesláno Březen 18, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Březen 18, 2012 No já jsem to zkoušel z druhé konzole, přesunul jsem si kamarádův profil z HDD na flash,ale když jsem se na to přes XFAT a vyextrahoval a mrkl na to přes Modio, tak jsem tam měl, pouze jeho profil a save ne. Kdy se dá najít save na HDD? Citovat
jamezs Odesláno Březen 19, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Březen 19, 2012 Tak jsem si přidal save z netu a šlo to OK. Takže by to mělo jít i mezi konzolema Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.