esmajlik Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 zajima me nozor lidi, co maji balance board. jestli ma vyuziti. porad me laka kinect, ale grafika wii mi vyhovuje. jsem v moralni pasti :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvikk Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 citlivé to je hodně, a dost zábavy s tím je. ale xbox kinect nemám tak s tím srovnávat nemůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 Balance board baví pouze chvilku věř mi, nějaký pátek ho mám a 100% bych volil kinect . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmajlik Odesláno Březen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 Kinect .... problem je v mistu. Co vsude ctu a slysel jsem, tak je potreba 2,5 m az 3 m. To proste v panelaku nedas. WII je na to o dost lepsi. Nema takove naroky na misto. Dalsi vec je to, ze nechc XBOX na hrani her, na to mam PC. Chci konzloy jen na efektni hrani s prateli. Fakt nevim. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helldare27 Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 Balance Board je dobra vec, da se na tom dobre vyblbnout, zalezi co od toho ocekavas, ale pro hry s vice kamarady to neni idealni, leda tak postupne jeden za druhym. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmajlik Odesláno Březen 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 Jelikoz si myslim, ze v panelaku s tim mistem to neni moc idealni, ta stridani hracu je naprosto dokonala vec. Spis mi jde o citlivost. Taky cena neni nic moc. 2700 v obchode. Za to je Kinect skoro :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.